MANAGEMENTUL PROIECTELOR DE INSTALATII ELECTRICE

Calitate maxima in cel mai scurt timp

Automatizarile, robotizarile si informatizarile proceselor de lucru in industria instalatiilor electrice reduc catre 0 probabilitatea de eroare in proiectare si executie, cresc calitatea executiei lucrarilor de instalatii electrice in timp ce factorul timp folosit este din ce in ce mai redus. Evolutia INEL S.A. sta pe fundatia adoptarii imediate de tehnologii inovatoare la nivel de Project Management, Comunicare, Contractare, Executie, Garantii. Lucrand alaturi de noi nu veti simti vreodata semtimentul de incertitudine. Daca cele mai multe companii din top 100 Forbes ne-au acordat votul de incredere, puteti fi siguri ca putem prelua orice fel de proiect de instalatii electrice la orice nivel dificultate.

the7-large-laptop

the7-large-laptop

AUTOMATIZARI SI CONTROL DE LA DISTANTA

Automatizare inseamna eficienta – mai mult timp liber, mai simplu, costuri mai mici.

  • Scalabilitate
  • Integrare Sisteme
  • Flexibilitate
  • Personalizare
  • Colaborare Sisteme
  • Acces Concurential
  • Viteza si Eficienta
  • Fara Erori
  • Control de la Distanta
  • Testare si Calibrare

the7-3-iphone6

Clienti Industriali

Sisteme de Instalatii Electrice Realizate

Ani de Experienta

the7-ipad-large

Ingineria Electrica

Programam, calibram, integram, instalam echipamente electrice astfel incat acestea sa isi atinga obiectivele pentru care sunt proiectate.

Click for English Presentation
Alimentare cu Energie Electrica

Linii electrice aeriene (LEA) si subterane (LES) de joasa si medie tensiune, montare posturi de transformare 6/0,4 Kv si 20/0,4 Kv, bransamente mono si trifazice.

Instalatii Electrice de Curenti Slabi

Instalatii voce-date; instalatii CCTV; instalatii de semnalizare, alarmare, alertare incendiu; sonorizari profesionale; instalatii antiefractie si control-acces

Instalatii Electrice de Iluminat

Instalatii electrice de iluminat exterior, interior, ornamental, pentru situatii de urgenta.

Automatizari Electrice Industriale

Tablouri electrice de distributie, tablouri electrice de comanda, baterii de condensatori, instalatii electrice de forta si comanda a utilajelor in procesul tehnologic

the7-ipad-large

Schneider Electric

Suntem parteneri certificati Schneider Electric si Eaton

Alaturi de care incercam sa transformam lumea energiei electrice intr-una bazata pe consum redus, eficienta, siguranta, simplicitate. Laboratoarele noastre certificate produc saptamanal solutii pentru afacerile dumneavoastra.

Schneider Electric